Forside Hvem er vi ? Wellness og livsstil Kostvejl. og Vægt Fysisk aktivitet Hudpleje
 
 

Din personlige hudpleje
De tre trin i personlig hudpleje– rensning, toning og fugt - udgør basis for al god hudpleje. Denne pleje morgen og aften tager blot nogle få minutter og vil ikke blot holde overhuden ren, næret og glødende, men også pleje det dybereliggende hudvæv og holde musklerne stramme og nærede. Kort sagt der handler om at rense, pleje og beskytte dig hud.

  


 


Kropspleje
Det er vigtigt, at du holder din hud blød, smidig og fugtet ved at tilføje en række hudplejeprodukter til din daglige hudplejerutine. Din krop får glæde af den daglige fugt – især efter du har været i bad. En fugtighedscreme til kroppen, der også indeholder solfaktor (SPF), kan være nyttig, når du skal holde din hud fugtet og beskyttet, især på de områder, der er udsat for sol. Ved at bruge en skrubcreme en til to gange om ugen er du med til at øge hudens naturlige eksfolieringsproces, hvilket holder den blød og glat.


Hudpleje til mænd
Det er vigtigt, at mænd også plejer deres hud. Da mænd som regel har en hud, der er mere fedtet, og som har større porer, bør rensning og fugtgivning være en del af deres dagligdag. Regelmæssig barbering fjerner vigtigt fedtstof fra huden. Fugtighedscreme er med til at sikre, at balancen genvindes, og reducerer eventuelle irritationer og hård hud, der sommetider kan opstå i forbindelse med barbering. Fugtighedscreme er også en god idé, især hvis man har brugt aftershave, da det normalt indeholder alkohol, som har en udtørrende indvirkning på huden. Ansigtsskrub kan også være en god idé, da det modvirker bivirkningerne ved barbering ved at fjerne tør og død hud samt lindre indgroet hår. Så uanset hudtype vil rensning og fugtgivning hver dag hjælpe med at holde porerne rene og huden næret, så den ser pæn ud. Husk: Hvis du ønsker at ændre din hudplejerutine, skal du gradvist indføre et nyt produkt ad gangen. Som med enhver anden ny vane giver det huden en mulighed for at tilpasse sig til den mængde næring, den får tilført – lidt ligesom når vi ændrer vores kost.
 

 
Sundhedsvejledere · v/ Hanne Kousgaard · Guldborgvænget 4 · 4230 Skælskør · hrk@sundhedsvejledere.dk · Tlf. 2883 6520 · CVR 30853989
Se også Herbalife Family Foundation & Herbalife Forhandler