Forside Hvem er vi ? Wellness og livsstil Kostvejl. og Vægt Fysisk aktivitet Hudpleje
 

 


Hanne Kousgaard
Kostvejledning og hudpleje
Koordinator

Helle Nørgaard
Kostvejledning og hudpleje
 

Lars Revsbæk
Kostvejledning
 
Vi er et team af sundhedsvejledere, der dels arbejder med personlig og målrettet kostvejledning og dels med hudpleje.

For os er sundhedsvejledning et bredt begreb, der dels omhandler livsstil, kost, velvære, motion og pleje af huden. Der tages naturligvis udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov.

Vi har alle i mange år haft en interesse i sund livsstil især kost og hudpleje. De sidste par år har vi arbejdet sammen, vi har alle Diplom på vores efteruddannelse, der blandt andet indeholder viden og forståelse for nærings- og kalorieindhold i madvarer, produktkendskab, kundeservice, teamwork og kostanalyser med mere.

Efterspørger du vores hjælp, tager vi udgangspunkt i en personlig samtale, for i fællesskab, at se på hvilke muligheder, forslag og løsninger, vi kan byde ind med.

I forhold til kostvejledning, vægttab og motion arbejder vi dels med bodyscanning, proteinberegner, fedtmåling, kostanalyse, kostpyramiden og livsstilanalyse.

De overordnede spørgsmål er hvad DU ønsker at ændre, hvad er DIT mål?

Sammen finder vi en løsning, der bidrager til en sundere livsstil. En løsning tilpasset den enkelte, for at nå de ønskede mål. Resultaterne er en sundere livsstil, der kan ses og mærkes på egen krop. Vi aftaler tid for samtale eller besøg, i virksomheden eller privat. Sammen danner vi rammerne for en sundere livsstil.

Vi vejleder gerne i brug af kosttilskud og måltidserstatning. Det er vigtigt for os, at kosttilskuds produkter er dokumenteret og godkendt i Danmark. Derfor har vi valgt at bruge Herbalife produkter i vores vejledning, hvor det er relevant.


Team Stafet for Livet 2014 Hanne Kousgaard, Karin
Kølbæk, Jette B Lynge, Pia Brendholt og Henrik Lund

Wellness teamet i uge 42 2014

Majbritt Ilsøe
kosmetolog og ernæringsvejleder

Hanne Kousgaard
sundhedsvejleder og ernæringsvejleder

 

 
Sundhedsvejledere · v/ Hanne Kousgaard · Guldborgvænget 4 · 4230 Skælskør · hrk@sundhedsvejledere.dk · Tlf. 2883 6520 · CVR 30853989
Se også Herbalife Family Foundation & Herbalife Forhandler